Calella

Calella

El seu clima agradable i les magnífiques instal·lacions esportives fan de Calella un lloc ideal per a la pràctica de l’esport durant tot l’any. La ciutat de Calella disposa de bones instal·lacions per a la pràctica de tota mena d’esports, com futbol, bàsquet, handbol, atletisme, natació, tennis, activitats nàutiques i, a pocs quilòmetres de la ciutat, la possibilitat de practicar el golf.
 
Degut a la seva proximitat amb el parc natural del Montnegre, es pot fer senderisme, BTT, jogging o nordic walking per le seves rutes de natura.

La ciutat de Calella disposa de tot tipus d'instal·lacions, equipaments, facilitats i serveis per a la preparació de diferents modalitats esportives com ara la triatló entre d'altres. Una oferta d'allotjament àmplia i de qualitat fan de la nostra ciutat un referent per a la realització d'estades esportives de pretemporada així com per a la preparació de grans esdeveniments.

Tot un ventall d'instal·lacions dedicades a l'entrenament de l'atletisme, la natació, així com circuits de preparació amb rutes de ciclisme per Calella i per tota la comarca.

INSTAL·LACIONS PER A LA PRÀCTICA ESPORTIVA:

Pistes d'atletisme

Pistes d'atletisme de 6 carrers que permeten l'entrenament tot l'any la pràctica de diferents esports com ara l'atletisme, el futbol 7 -gespa artificial-, futbol sala, bàsquet, handbol, patinatge i bitlles catalanes (consulteu disponibilitat i preus).

Tel. 93 769 02 48
oficina@atletismecalella.cat
www.atletismecalella.cat

Piscina Municipal

Piscina coberta de 25 metres, 6 carrers. Piscina d'ensenyament de poca profunditat de 12 x 6 metres. Gimnàs de 600 metres quadrats totalment equipats. Sauna.

Tel. 93 766 19 71
recepcio@cncalella.com; natacio@cncalella.com
www.cncalella.com

Crol Centre

Les instal·lacions del Crol Centre Calella compten amb una piscina de 50 x 25 descoberta i climatitzada, a més de vestidors totalment equipats. També hi ha un gimnàs amb sala de musculació i una extensa i complerta zona d'aigües per complementar l'entrenament dels nostres clients.

www.crolcentrecalela.com

Lloguer i reparació de bicicletes

Tot tipus de bicicletes: passeig, city bike, mountain bike bàsica, disc, doble suspensió, carretera, sortides guiades, transfers, rutes a la carta, rutes descoberta.

Horaris: dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h.

Av. Turisme, 71-85 (davant Hotel Sant Jordi - Creu Groga)
info@medbikes.com
www.medbikes.es

Circuits urbans

Circuit d'entrenament marcat (15 km) pel passeig marítim habilitat amb zones d'exercicis i escalfament.

Vine a competir a Calella

A Calella es disputen diferents esdeveniments de rellevància nacional i internacional; mitja marató, triatlons de llarga distància com la Challenge, escollida millor triatló de llarga distància de l'estat espanyol per la Federació de Triatló l'any 2011, i més.

0
Comparteix