La iaia del Maresme

La iaia del Maresme

La iaia del Maresme i La increïble Guia de la iaia del Maresme recullen, en 10 rutes, un munt de propostes perquè els més menuts de casa descobreixin la riquesa del Maresme.

Acompanyeu a la iaia, i al seu inseparable amic Picotet, en un recorregut pels racons de la comarca. Aquesta és una guia pensada descobrir i jugar. Hi trobareu tant informació sobre llocs d’interès turístic al Maresme com enigmes, tresors i ximpleries que mantindran l’interès dels exploradors més joves en tot moment.

Per obtenir la guia impresa us podeu posar en contacte amb el Consorci de Promoció turistica Costa del Maresme. La guia actual està impresa en català-anglès. Molt aviat també hi haurà disponible la versió castellà-francès.

A la web de la iaia del Maresme hi trobareu informació ampliada d’algunes rutes i enllaços per descarregar-vos les rutes en PDF, en tots els idiomes. A més, a la web també podreu descarregar les medalles i diploma d’expedicionari/ària.

10 rutes per descobrir el Maresme

  1. Tordera / Palafolls / Malgrat de Mar
  2. Santa Susana / Pineda de Mar / Calella
  3. Sant Iscle de Vallalta / Sant Cebrià de Vallalta / Sant Pol de Mar
  4. Arenys de Munt / Canet de Mar / Arenys de Mar
  5. Caldes d’Estrac / Sant Vicenç de Montalt / Sant Andreu de Llavaneres
  6. Mataró
  7. Dosrius / Òrrius / Argentona / Cabrera de Mar
  8. Cabrils /  Vilassar de Mar / Vilassar de Dalt / Premià de Dalt / Premià de Mar
  9. Alella / El Masnou / Teià
  10. Tiana / Montgat

La iaia us anima a tots a compartir les vostres aventures pel Maresme a les xarxes socials amb el hashtag #laiaiadelmaresme. Podeu seguir-la també a Instagram  i a Facebook amb @laiaiamaresme.
NO
Res millor que compartir moments amb els més petits i que gaudeixin dels productes del Maresme.

Us proposo receptes fàcils perquè siguin els més menuts els que siguin petits grans xefs....

Enllaços relacionats:

El Geocaching o Geocerca és un joc a l’aire lliure de cerca de tresors al món real amb l’ajuda de dispositius GPS. Per participar hauràs de descarregar l’aplicació gratuïta de Geocaching al mòbil i rebràs les...
Comparteix