Turisme familiar

Turisme familiar

El Maresme compta amb una tradició turística de més de 50 anys i disposa d’una oferta de qualitat que, cada cop més, complementa el turisme de sol i platja, que el va donar a conèixer, amb un variat ventall d’activitats.

Una de les demandes del sector en els darrers anys ha estat la de disposar de destinacions turístiques adequades per a tota la família. I el Maresme s’ha pres molt seriosament aquesta petició.

Quatre dels seus municipis, Santa Susanna, Calella, Pineda de Mar i Malgrat de Mar, tenen la certificació de Destinació de Turisme Familiar que atorga l’Agència Catalana de Turisme com a marca que acredita la qualitat i el compromís de la destinació pel que fa a serveis i activitats adaptats a les famílies amb nens. Així, els quatre municipis compten amb comerços, allotjaments i restaurants adequats per a aquest públic, i, fins i tot, amb mini clubs infantils gratuïts per als allotjats al municipi.

D’altra banda, cal tenir en compte el ventall d’activitats que es poden realitzar en família per tota la comarca: passejar en cavall, en ruc o en segway, passar un dia en un parc aquàtic...
NO
Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna
Avantatges del segell Turisme Familiar (DTF):
 
Marca de certificació de qualitat. Compromís de la destinació
Serveis especialment pensats per gaudir en família:
-...
Gaudir del Maresme amb nens és molt fàcil. Us proposem activitats per tota la família com visitar la granja de vaques de Can Gel o el parc infantil Francesc Macià, amb escultures gegants i plenes de...
La iaia del Maresme i La increïble Guia de la iaia del Maresme recullen, en 10 rutes, un munt de propostes perquè els més menuts de casa descobreixin la riquesa del Maresme.

...

La iaia del Maresme us recomana hotels, càmpings, establiments de turisme rural, habitatges d'ús turístic... perquè la vostra estada sigui un èxit! 

Càmpings

Càmping Globo...


La iaia del Maresme et recomana restaurants, bars i cafeteries que les famílies són benvingudes! 


CALELLA

BAHARI CLUB -  Platja de Garbí, s/n...

Ja saps que la iaia del Maresme és la que més coneix la comarca i la que proposa activitats interessants per fer en família?
 
Coneix les recomenacions que us fa aquí o bé a la seva...
Comparteix