Xarxa de camins del Maresme

Xarxa de camins del Maresme

El Consorci de Turisme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha senyalitzat una xarxa de camins i senders que uneixen totes les poblacions del Maresme i que facilita aquest tipus de turisme que es realitza caminant, en bicicleta o a cavall.

De mar a muntanya i de nord a sud, el Maresme disposa de 500 quilòmetres de pistes, camins i senders practicables a peu, en bicicleta i a cavall. Una important xarxa de comunicació que permet traslladar-se de municipi a municipi descobrint atractius paratges naturals i llocs d'interés per a caminants (senderisme, nordic walking...), ciclistes (mountain bike, btt...) o genets (passejades eqüestres) i que permet a la comarca complementar l'oferta de turisme de sol i platja i familiar, amb el turisme de natura, rural i actiu.

A partir d'ara, els amants d'aquest tipus de turisme ho tindran més fàcil per planificar i realitzar les seves rutes pel Maresme. El Consorci de Turisme, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, ha senyalitzat la xarxa bàsica de camins i senders per facilitar el turisme actiu a totes les poblacions de la comarca. La xarxa respecte la senyalització prèvia dels parcs naturals (Serralada Litoral, Serralada de Marina i Montnegre-Corredor) i ofereix la possibilitat de desenvolupar microxarxes locals als municipis que hi estiguin interessats.

 
Us podeu descarregar els tracks aquí:

Tracks descarregables
NO
Comparteix